Man i munskydd pratar i mobiltelefon

Jobba hos oss

Låt dig inspireras av kollegor som nyttjar sin passion för IT för att göra skillnad. Vi är ett team som alltid är nyfikna på att försöka hitta nya tillvägagångssätt, nya vägar och nya idéer.

Mer än bara konsult

Vår värdegrund är personligt engagemang, gediget ansvar och långsiktighet. För oss som arbetar på Egloo innebär det följande:

Personligt engagemang - För att bäst kunna stötta kundens målsättningar och önskemål jobbar du dedikerat tillsammans med kunden. Du stärker din kompetens när du får djupare insikter om en specifik kund samtidigt som du får möjlighet att utveckla varaktiga relationer.

Ansvar – För oss går ansvar och förtroende hand i hand. Vi lägger mycket tid på att utbilda och certifiera oss på de lösningar vi föreslår. Som medarbetare bidrar du till att utveckla Egloo och vad vi kan erbjuda, genom att du själv lär dig nytt.

Långsiktighet – Hos oss får du jobba med affärsutveckling genom att ta fram lösningar under kundernas resa från idé till affärsvärde.

Senior Nätverkskonsult

För att möta våra försäljningsframgångar samt våra kunders förväntningar på god service så söker vi nu en senior konsult inom nätverk till vårt kontor i Solna.

Senior Account Manager

För att möta våra försäljningsframgångar samt våra kunders förväntningar på god service så söker vi nu ett antal seniora säljare till vårt kontor i Solna.

Vill du göra en spontanansökan?

Om det inte finns något ledigt jobb som passar dig just nu, skicka oss gärna ditt CV för framtida öppningar.

Fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga CV & personligt brev

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 50 MB.

    Har du frågor rörande våra tjänster?

    Ta hjälp av våra konsulters erfarenheter och kompetens för att få ut mer av dina IT-lösningar.