Tillbaka till Kontakt

Möt våra medarbetare

 Möt Krister Emteus - Kundansvarig säljare

”Det är viktigt att varje arbetsdag är rolig”

Krister Emteus

Tre snabba med Krister

Vad lyssnar du på just nu?

- Avanzapodden

Fysisk eller digital bok?

- Digital. Placera.nu, en nättidning om sparande, aktier, fonder och pensioner med analyser.

Film eller serie?

- Serie. Jägarna Säsong 2 med Rolf Lassgård kriminaldrama som utspelar sig i Norrland.

Jag uppskattar promenader med min bästa vän Ture, en Cavalier king charles. För mig finns inget bättre än att koppla av från alla måsten och inte göra något alls, bara leva för dagen med familjen. I min ungdom så uppnådde jag graderingen svart bälte i Karate & Ju-Jutsu och har även tränat Aikido, en kampkonst.

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Jag gillar att vara med familjen och hunden vid sommarhuset ute i skärgården. Har även ett motorintresse, allt med motorer som går fort är kul! Som AIK:are har det blivit många kvällar på Friends.

Hur är du som  yrkesverksam?

Ser mig själv som en öppen, flexibel och prestigelös säljare. En teamplayer som har som ledstjärna att alltid hålla vad jag lovar kunderna och göra mitt yttersta så att det blir en bra långsiktig affär för båda parterna, oavsett om det gäller en enkel reservdel eller ett nytt komplext system.

Vad är det bästa med att jobba på Egloo?

Kul på jobbet! Variationen i arbetsuppgifter, prestigelösa och kompetenta kollegor som ställer upp för varandra i vått och torrt. Jag uppskattar våra korta beslutsvägar och snabbfotade organisation samt kollegorna som har djup kompetens och en ännu djupare känsla för ansvar. Det är en ganska unik kombo som jag gillar.

Senaste IT-pryl du köpte?

Måste vara min WiFi-uppkopplade laddbox till bilen. Den har även lastbalansering så huvudsäkringarna inte går och hela huset blir mörkt när man laddar bilen vid fel tillfälle.

Möt fler av våra medarbetare

Hos oss behöver man ta ansvar och vara flexibel för att tycka om vår fartfyllda och föränderliga vardag. I samspel med våra individuella kompetenser håller vi en ödmjuk profil och det är viktigt för oss att stötta varandra. Vi har en platt organisation där alla idéer välkomnas och tas om hand. Välkommen att bli del av vår gemenskap!

Vill du också bli en del av Egloo?

Vi är alltid nyfikna på nya kompetenta medarbetare som vill gå med i vårt Team.