Tillbaka till Kontakt

Möt våra medarbetare

 Möt Magnus Heimbürger - Key Account Manager

”Varje arbetsdag lär jag mig något nytt”

medarbetare_magnus_heimburger

Tre snabba med Magnus

Vad lyssnar du på just nu?

- Egenskapade låtar

Fysisk eller digital bok?

- Digital. Senast läste jag Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk av Björn Natthiko Lindeblad

Film eller serie?

- Serie, senaste var Blood.

Jag är intresserad av människor och kommunikation – hur vi beter oss enskilt och i grupp. Jag föredrar att alltid blicka framåt eller tänka bakåt, men jobbar på att vara mer i nuet. Jag är intresserad av teknik och sambandet teknik-människa. Har börjat få lite feeling för trädgård, växter och kryddor.

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Min stora hobby och passion är musik. Jag har en studio hemma där jag skapar musik. Jag spelar de flesta instrumenten själv så det är min ”one man cave”.

Hur är du som  yrkesverksam?

Tar gärna rollen som gruppledare och projektledare både hos kund och internt. Gillar grundstruktur men ser gärna en god portion kreativitet och spontanitet ovanpå den.

Vad är det bästa med att jobba på Egloo?

Det är ett fantastiskt gäng. Vi kan prata om allt från ett gott vin till RAM-minnesstorlek i senaste servrarna och det är alltid nära till skratt. Mycket avspänt och alltid fokus på kunden och kundens miljö.

Senaste IT-pryl du köpte?

Det var nog en curved monitor på 34 tum. Det som gör mig nöjd är att den är större än den gamla.

Möt fler av våra medarbetare

Hos oss behöver man ta ansvar och vara flexibel för att tycka om vår fartfyllda och föränderliga vardag. I samspel med våra individuella kompetenser håller vi en ödmjuk profil och det är viktigt för oss att stötta varandra. Vi har en platt organisation där alla idéer välkomnas och tas om hand. Välkommen att bli del av vår gemenskap!

Vill du också bli en del av Egloo?

Vi är alltid nyfikna på nya kompetenta medarbetare som vill gå med i vårt Team.