HPE Discover 20201

På bara två år förväntas mer än 50% av all företagsinformation komma från enheter i kanten. Så gör dig redo. Missa inte HPE Discover 2021, fylld med sessioner, viktiga meddelanden och mycket mer.

HPE Discover är utformat så att du kan nätverka med människor från hela världen. Du kan delta tillsammans med forskare, ingenjörer, IT-ledare och branschexperter i samtal om hur du kan göra verklighet av kanten till molnet.

Fokuset kommer att ligga på en rad ämnen - AI, ML, Cloud, Data Analytics, Storage och mycket mer. Programmet är anpassat utefter din hektiska kalender, med snabba möten, tio minuters breakouts och demos för att stödja ditt virtuella deltagande.

Tre fullspäckade dagar

HPE Discover startar i tre tidszoner: Amerika 22–24 juni; APJ den 23–25 juni; och EMEA 23–25 juni. Varje dag kommer att innehålla en mängd on-demand-innehåll för att passa din hektiska kalender.

Dag ett

Hör den strategiska visionen från VD och koncernchef Antonio Neri när vi går längre in i "Insiktens tidsålder". Lyssna på branschförflyttande nyheter. Njut av specialgäster inom en rad olika områden - underhållning, sport, teknik och mer. Anslut till branschkollegor och ha kul.

Andra dagen

Bygg din dag med innehåll som betyder något för dig. Välj bland spotlights, live demos och möten med branschledare och influensers, allt utformade för att hjälpa dig att skapa din egen kant-till-moln-plan.

Dag tre

Testa dina kunskaper, accelerera din karriär. Delta i utbildning, "hack shacks", praktiska labb och träffa kollegor och HPE-experter - och ta nya certifieringar för att bevisa din kompetens.

Återbesök HPE Discover 2020

Keynote av Antonio Neri

I denna Keynote av Antonio Neri under Discover Virtual Experience 2020 talar Neri med tankeväckande ledare som John Chambers, grundare och VD av JC2 Ventures, Dennis Nobelius, VD för Zenuity, Bill Graff, CIO och SVP på Cerner Corporation och Liz Joyce, SVP och CISO på HPE, om hur organisationer kan överleva och utvecklas medan de påskyndar sin digitala omvandling. Få viktiga insikter, perspektiv och strategier för vad som är viktigt nu och hur framtiden kommer att se ut i en kant-till-moln-värld.

Anmäl dig här till HPE Discover 2021 den 23:a - 25:e Juni

Registrera dig nu för detta gratis virtuella evenemang!

Till anmälan

Relaterade nyheter