Dell Technologies World

Följ med oss på Dell Technologies World när vi utforskar de innovativa teknikerna som levererar löften och möjligheterna i vår datadrivna värld.

Registrera dig nu för Dells gratis, tvådagars digitala evenemang för att se hur du kan utnyttja den transformativa kraften i dagens teknik - och vara redo för allt som kommer.

Den digitala framtiden är här - Låt oss gå framåt, tillsammans

Detta två dagar långa digitala händelse tar framtiden till dig - var du än är.

  • Keynote-session: Gå framåt, tillsammans - Vi går framåt och tar vad med vad vi har lärt oss och upptäckt vad gäller vilken teknik som möjliggör - djupare, datadriven insikt, sammankoppling och mänskligt samarbete.
  • Praktiska laboratorier och interaktiva demos - Upptäck hur vi kan ta din IT-strategi framåt i dataeran. Vi transformerar IT-upplevelsen för att ge dig den molnaktiverade, on-demand enkelheten, flexibiliteten, säkerheten och förutsägbarheten din organisation behöver för att släppa lös löften om den datacentrerade framtiden.
  • Breakout-sessioner med live Q&A - Välj mellan 100+ breakout-sessioner med din roll, din organisation och dina affärsmål i åtanke.
  • Fråga experterna - Diskutera med dina kollegor och likasinnade för att hitta praktiska sätt att växa din organisation.
  • Guru-session: Teknikens roll för att skapa kreativitet - Sättet vi arbetar på utvecklas och det betyder att sättet vi arbetar tillsammans och samarbetar på också måste utvecklas.

Lyssna på Chris Martin

Onsdagen den 5 maj kl 14:00 uppträder Chris Martin i en exklusiv föreställning.

Chris Martin

Chris Martin är en engelsk musiker, sångare, låtskrivare, skivproducent och filantrop. Han är mest känd som medgrundare och sångare för det brittiska rockbandet Coldplay. Coldplay samlades som ett band i slutet av 1997 och bandet har blivit en av de mest populär och har sålt mer än 80 miljoner exemplar av sina åtta nummer ett-album, som har levererat en rad hits inklusive Yellow, Clocks, Fix You, Paradise, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars, Something Just Like This och senast Orphans.

Anmäl dig här till Dell Technologies World den 5:e - 6:e Maj

Din Dell Technologies World upplevelse blir lika unik som ditt företag och din teknik behöver. Du bygger enkelt din skräddarsydda agenda av det rika utbudet av sessioner, praktiska laboratorier, produktdemos, Q & A-sessioner och mer.

Till anmälan

Relaterade nyheter