HPE Greenlake

Nu mer än någonsin behöver företag gör allt snabbare och anpassa sig till förändringar. Egloo och HPE GreenLake levererar en molnupplevelsen till appar och data var de än befinner sig vilket låter företag använda transformativ teknik som är snabbare och förenklar verksamheten. Med HPE GreenLake levererar Egloo offentliga molntjänster och infrastruktur som tjänst för alla dina resursbehov i virtuella eller icke-virtuella miljöer - allt hanteras lokalt med en "pay-per-use" modell.

Förbättra din hastighet och flexibilitet

Transformera dina appar

Egloo levererar med HPE GreenLake smidighet till appar och data där de befinner sig och oavsett om de är molnbaserade eller inte vilket ger dina utvecklare resurser att arbeta både snabbare och smartare.

Engagera dina data för både insikter och leverans av tjänster

Vi hjälper dig att skapa grundläggande data och snabba insikter åt dina datavetenskapsteam för att låsa upp värdet i dina data vilket i sig hjälper dig att transformera de tjänster du levererar i ditt företag.

Få snabba insikter och kontroll

Ge kontroll och insikt till de som verkligen behöver det: vilket låter dig öppet redovisa kostnader och kontroll med konsumtionsanalys.

Innovera snabbare

Frigör din personal för att bättre kunna hantera affärsbehov med teknik och samtidigt ha fler resurser för innovation.

Skala upp din verksamhet med IaaS

Skapa lösningar för utmaningarna i din verksamhet med en hybridinfrastruktur som tjänst som erbjuder smidigheten och ekonomiska fördelar i det offentliga molnet med säkerhet och prestanda för lokala IT-resurser. Övervinn utmaningen att migrera dina data eller appar med Iaas. Funktioner som skiljer oss från konkurrenterna inkluderar:

Banbrytande mätteknik

Aktivera en betalningsmodell för "pay-per-use" för lokal infrastruktur baserad på faktisk användning. Avancerad kapacitetshantering baserad på användningstrender reducerar för stor tillhandahållning och möjliggör kapacitetstillväxt före efterfrågan.

Professionella och operativa tjänster

Vi gör grovjobbet för att hantera din miljö med tjänster som finns inbyggda i våra konsumtionsbaserade lösningar.

Strömlinjeformad, automatiserad administration

Managementportalen ger dig en enhetlig bild över din IT-verksamhet och låter dig tillhandahålla, övervaka och hantera infrastruktur med molnbaserade kontroller.

All arbetsbelastning ni behöver

Vår tjänst har stöd för nästan vilken teknik som helst från HPE. Beroende på dina behov, kompetensnivå och egna IT-resurser kan du välja mellan förkonfigurerade och fullständiga lösningar eller modulära lösningar som erbjuder val av infrastruktur.

Så accelererar vi ditt värde med IaaS

  • Tid - 75% kortare tid att sjösättaa digitala projekt
  • Risk - 85% mindre oplanerad nertid
  • Kostnad - 30-40% CAPEX-besparing med minskad behov för överprovisionering
  • Kontroll - 40% ökad produktivitet för IT-avdelningen med minskat behov av IT-drift

Relaterade nyheter