Krister Emteus

Vi hälsar Krister Emteus, välkommen till oss på Egloo. Krister med sin erfarenhet och driv inom försäljning av datacenterlösningar förstärker teamet på vår tillväxtresa hos befintliga och nya kunder.

Egloo har som ambition att vara våra kunders starkast och bästa partner inom IT-Infrastruktur.

Kundservice i världsklass

För att möta våra försäljningsframgångar samt våra kunders förväntningar på god service så blir vi fler medarbetare i Solna.

Vår värdegrund är personligt engagemang, gediget ansvar och långsiktighet. För oss som arbetar på Egloo innebär det följande:

Personligt engagemang - För att bäst kunna stötta kundens målsättningar och önskemål jobbar du dedikerat tillsammans med kunden. Du stärker din kompetens när du får djupare insikter om en specifik kund samtidigt som du får möjlighet att utveckla varaktiga relationer.

Ansvar – För oss går ansvar och förtroende hand i hand. Vi lägger mycket tid på att utbilda och certifiera oss på de lösningar vi föreslår. Som medarbetare bidrar du till att utveckla Egloo och vad vi kan erbjuda, genom att du själv lär dig nytt.

Långsiktighet – Hos oss får du jobba med affärsutveckling genom att ta fram lösningar under kundernas resa från idé till affärsvärde.

Relaterade nyheter